logo waerdevol

Veranderen en bouwen van teams geeft mij energie. Ik ben in staat om teams in korte tijd te doorgronden en snel door te dringen tot de essentie van problemen.
Vaak begrijpen mensen elkaar niet, spreken ze een andere (vak)taal of hebben ze andere achtergronden.

Multidisciplinaire teams

Als verschillende vakspecialisten in multidisciplinaire teams met elkaar moeten samenwerken dan communiceert ieder vanuit zijn eigen specialisme. Soms ontstaat er dan wrijving of een conflict door miscommunicatie of onbegrip. Tel daar de verschillende persoonlijkheden bij op en de basis voor een vruchtbare samenwerking is verstoord.

Vanuit zo’ n situatie ga ik bouwen, geef ik richting en verbind ik mensen met elkaar in teams. Teams die optimaal samenwerken, op een manier die zij prettig vinden en die richting geeft aan bedrijfsdoelstellingen.

Wat doe ik waardoor uw team groeit en in beweging komt?

Een van mijn opdrachtgevers verwoordde het prachtig!

“Sandra geeft structuur en duidelijkheid. Zet mensen in hun kracht waardoor zij hun kennis inzetten, zij durft keuzes te maken en daarachter te blijven staan, heeft een duidelijke visie en geeft richting en focus. Ze grijpt terug naar afspraken die in het begin gemaakt zijn in moeilijke discussies. Sandra verbindt en gelooft in mensen. Dat is haar basishouding: “jij kan het.” Dat voelen mensen en dat stimuleert.”

Bouwen en verbinden met zichtbaar resultaat

"Jij bent een en al energie, jammer dat je weggaat,” zeggen collega’s soms. Fijn om te horen, zeker omdat het aangeeft dat ik beweging creëer. Ik houd van coachen en ik krijg energie van teams die groeien. Ik ben een veranderaar en bouwer, geen beheerder! In chaos breng ik structuur en bestaande structuren gooi ik soms omver. Om de teambalans te herstellen en te versterken. Daarna geef ik het stokje graag over aan beheerders, managers of consultants binnen uw eigen organisatie.

Leiderschapsstijl

Ik communiceer dynamisch, direct en duidelijk maar ik ben ook enthousiast, kritisch en integer en ga de confrontatie zeker niet uit de weg. Altijd met het doel om mensen in hun kracht zetten. Dit vindt u terug in mijn coachende stijl van leidinggeven. Een stijl van bouwen en verbinden. Dat typeert mij als teamcoach.

 SiteTurn webdesign & onderhoud | © Waerdevol Interim management - Training - Coaching 2013 -

Privacyverklaring