logo waerdevol

Om een impasse te doorbreken en samenwerking een boost te geven, is verandering vaak de enige optie. Ik help organisaties succesvol door verandertrajecten heen en coach collega’s die het bedrijf, noodgedwongen, moeten verlaten. Met de medewerkers die blijven, bouw ik verder, om een bijdrage te leveren aan succes.

Teamvorming in fasen

Teamvorming is daarbij essentieel, maar een team ontstaat niet vanzelf. Hechte teamvorming ontstaat in verschillende fasen. Dit is het moment waarop ik in beeld kom als teamcoach. Vaak wordt mijn hulp ingeroepen bij reorganisaties, de herinrichting of vorming van nieuwe teams of afdelingen.

Als interim teammanager ken ik de valkuilen bij teamvorming, die vaak ontstaan door afwezigheid van structuur en een gebrek aan samenwerking. Soms gaat het anders dan verwacht. De organisatie verandert en onzekerheid verstoort het werk. Met de natuurlijke weerstand van mensen tegen verandering is de basis gelegd voor een neerwaartse beweging. Effectieve team coaching zorgt voor een beweging naar de andere kant: een goed samenwerkend team.

“Teams bouwen, coachen en mensen verbinden. Dat inspireert mij.”

 SiteTurn webdesign & onderhoud | © Waerdevol Interim management - Training - Coaching 2013 -

Privacyverklaring